Røverhistorier og spontangæret most


Brug for lidt sansestimuli til en polterabend eller en social aktivitet med kollegaerne, der udfordrer ganen og løsner op for tungebåndet? Hvorfor er det folk pludselig taler om cider, som var det Kristi genkomst, og hvad menes der med vildgæringer, degorgeringer, macereringer og oxidative noter? Let's talk about cider.

_X8A1954.jpg

På kontoret, i parken eller i Nordhavnen

Vi elsker at tale om, smage på og udbrede cider, som de missionærer fra Nordhavnen vi er. Det er som med fremmedfrygt, at der opstår forståelse, når det fremmedartede får en chance. Særligt tør cider er for mange danskere en acquired taste. Vores erfaring er, at jo mere forskellig æblecider man prøver, jo mere mod og lyst får man på cider generelt. Vi arrangerer smagninger og foredrag og kommer gerne ud med kølige flasker på bagagebæreren til jeres yndlingsspot, fredagsbar på arbejdspladsen eller inviterer indenfor i vores produktion i Nordhavnen.

_X8A2018.jpg

Skræddersyet til jeres tørst

Det kan være, I gerne vil blive klogere på normannisk ciderkultur eller forstå, hvad der rører sig på den danske ciderscene lige nu. Vi taler også gerne om, hvad der fik os til at begynde at producere vildgæret cider. Måske vil I helst bare smage nogle forskellige cidere, sødere som tørre, danske som franske, og høre lidt om, hvordan ciderforædlingen foregår. Sammen finder vi et tema for smagningen og en ramme, der passer til jer.

_X8A2034.jpg

Koncept og pris

Stik os et kald eller send en mail med et par linjer om, hvad I kunne tænke jer. Så sender vi jer et uforpligtende tilbud.

Cornelius: +45 40891668
Jakob: +45 22833401
info@decideretcider.dk